1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
SERVIREA MESEI 

Pensiunea și campingul Dacica dispun de o bucătărie utilată la nivel profesional și de serviciile unei bucătărese profesioniste. Pensiunea noastră nu are restaurant; suntem intr-o zonă izolată și singurele persoane care mănâncă la noi sunt clienții pensiunii, de aceea nu avem cum să oferim meniuri à la carte. Meniul fiecărei zile va fi propus cu o zi înainte, va fi stabilit de comun acord cu clienții și va fi același pentru toată lumea, cu excepția persoanelor care sunt vegetariene, țin post sau vreun regim special, pentru care vom găti separat. Ne străduim să vă oferim cât mai multe produse ecologice, provenind din grădina și solarul pensiunii sau din gospodăriile sătenilor. Se poate lua masa în sala de mese, pe terasă sau în foișor. Micul dejun se va servi în regim de bufet (pâine, unt, gemuri și dulcețuri de casă, miere, lapte de țară, iaurt, cereale, legume din grădina proprie, fructe, slănină, salamuri de casă, ouă fierte, brânzeturi, apă, sucuri, cafea, ceai), prânzul va fi compus din 2 feluri și desert iar cina dintr-un fel de mâncare și desert. La toate mesele oferim din partea casei apă de izvor și mai multe varietăți de țuică și pălincă din producția proprie. Alte băuturi (bere, vin, diverse sucuri) se pot achiziționa contra cost. Felurile de mâncare sunt din bucătăria tradițională românească, gătite în ziua în care sunt servite.

 

MIC DEJUN (bufet)30 lei / persoană
CIORBĂ / SUPĂ (la discreție) + smântână și ardei iute + pâine18 lei / porția
FEL PRINCIPAL + murături / salată + pâine35 lei / porția
DESERT7 lei / porția

Copiii sub 10 ani au gratuitate la servirea mesei (un copil de familie). Pentru al doilea copil sub 10 ani se va percepe 50% din tarifele de masă.

Copiii cu vârsta între 10 și 14 ani au 50% reducere la servirea mesei.

Copiii cu vârsta peste 14 ani plătesc tarif întreg.

Reducerile și gratuitățile se aplică în cazul familiilor cu copii. Pentru grupurile de copii, tarifele sunt cele standard.

GALERIE FOTO