DOTĂRI

Pensiunea și campingul beneficiază de parcare gratuită și de conexiune wi-fi gratuită în toate spațiile pensiunii. Singura rețea de telefonie mobilă cu acoperire în zonă este Orange.
Nu există televizoare în camere, dar sala de mese și salonul de lectură sunt dotate cu televizor.
Sunt amenajate rampe de acces între cabană, curte, terasă și sala de mese pentru persoanele care se deplasează în fotoliu rulant.
Turiștii beneficiază gratuit de acces la următoarele facilități:
 
■ SALA DE CONFERINȚE / BIBLIOTECA
Biblioteca Centrului de Studii a Fundației Dacica cuprinde aproximativ 4000 de volume de literatură științifică, de artă și beletristică și este dotată cu videoproiector, flipchart și internet prin satelit. Poate fi folosită ca sală de conferințe cu circa 30 de locuri, sală de activități practice, sală de audiții muzicale (CD player și pick-up), sală de jocuri de societate și sală de cinema.
 
■ SALON LECTURĂ / TV
Aici puteți citi, asculta muzică sau viziona programe TV. Salonul este dotat cu canapele și fotolii confortabile, televizor SMART-TV cu ecran mare, DVD player, 2 rețele de televiziune prin cablu și abonament Netflix.
 
■ TERASA CU VIȚĂ DE VIE
Sub pergola ce susține o viță-de-vie bătrână de 100 de ani vă puteți bucura de umbră și răcoare în zilele de vară pentru a lua masa sau a vă relaxa.
 
■ TERASA CU BUCĂTĂRIE DE VARĂ
O terasă cu acoperiș de vegetație, cu pavele din lemn și cu picioarele și grinzile acoperite de plante verzi și cu flori, alăturată unei bucătării de vară cu grătar, plită și cuptor pe lemne, ler, plită electrică, chiuvetă și combină frigorifică.
 
■ CURTE ȘI SPAȚII PENTRU COPII ȘI ACTIVITĂȚI SPORTIVE
Pensiunea dispune de o curte cu iarbă de aproximativ 6000 mp unde se pot organiza jocuri sportive. Există un fileu de badminton, leagăne, o trambulină mare și, vara, o piscină de mari dimensiuni pentru copii. Punem la dispoziție gratuit material sportiv (mingi de volei, palete de badminton, arcuri cu săgeți) și se pot închiria biciclete pentru plimbări prin zonă.
 
■ HAMACOTECĂ
Un loc ideal de relaxare, cu multe hamace confortabile, suspendate sub o pergolă cu viță de vie și la umbra pomilor.
 
■ GRĂDINIȚA ZOOLOGICĂ
Unii copii nu au văzut niciodată de aproape o oaie sau un măgăruș. Avem o mică turmă care zburdă veselă pe pajiște, 2 câini prietenoși și o droaie de pisici alintate. Plus tot soiul de găini, rațe, bibilici și 2 perechi de fazani superbi.
 

Dotari

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Table Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
mso-para-margin:0mm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Pensiunea și campingul beneficiază de parcare gratuită și de conexiune wi-fi gratuită în toate spațiile pensiunii. Singura rețea de telefonie mobilă cu acoperire în zonă este Orange.Nu există televizoare în camere, dar sala de mese și salonul de lectură sunt dotate cu televizor.Sunt amenajate rampe de acces între cabană, curte, terasă și sala de mese pentru persoanele care se deplasează în fotoliu rulant.Turiștii beneficiază gratuit de acces la următoarele facilități: ■ SALA DE CONFERINȚE / BIBLIOTECABiblioteca Centrului de Studii a Fundației Dacica cuprinde aproximativ 4000 de volume de literatură științifică, de artă și beletristică și este dotată cu videoproiector, flipchart și internet prin satelit. Poate fi folosită ca sală de conferințe cu circa 30 de locuri, sală de activități practice, sală de audiții muzicale (CD player și pick-up), sală de jocuri de societate și sală de cinema. ■ SALON LECTURĂ / TVAici puteți citi, asculta muzică sau viziona programe TV. Salonul este dotat cu canapele și fotolii confortabile, televizor SMART-TV cu ecran mare, DVD player, 2 rețele de televiziune prin cablu și abonament Netflix. ■ TERASA CU VIȚĂ DE VIESub pergola ce susține o viță-de-vie bătrână de 100 de ani vă puteți bucura de umbră și răcoare în zilele de vară pentru a lua masa sau a vă relaxa. ■ TERASA CU BUCĂTĂRIE DE VARĂO terasă cu acoperiș de vegetație, cu pavele din lemn și cu picioarele și grinzile acoperite de plante verzi și cu flori, alăturată unei bucătării de vară cu grătar, plită și cuptor pe lemne, ler, plită electrică, chiuvetă și combină frigorifică. ■ CURTE ȘI SPAȚII PENTRU COPII ȘI ACTIVITĂȚI SPORTIVEPensiunea dispune de o curte cu iarbă de aproximativ 6000 mp unde se pot organiza jocuri sportive. Există un fileu de badminton, leagăne, o trambulină mare și, vara, o piscină de mari dimensiuni pentru copii. Punem la dispoziție gratuit material sportiv (mingi de volei, palete de badminton, arcuri cu săgeți) și se pot închiria biciclete pentru plimbări prin zonă. ■ HAMACOTECĂUn loc ideal de relaxare, cu multe hamace confortabile, suspendate sub o pergolă cu viță de vie și la umbra pomilor. ■ GRĂDINIȚA ZOOLOGICĂUnii copii nu au văzut niciodată de aproape o oaie sau un măgăruș. Avem o mică turmă care zburdă veselă pe pajiște, 2 câini prietenoși și o droaie de pisici alintate. Plus tot soiul de găini, rațe, bibilici și 2 perechi de fazani superbi. 

Romanian