1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
DOTĂRI

Pensiunea și campingul beneficiază de parcare gratuită, de conexiune wi-fi gratuită și de un calculator cu acces la internet pentru turiști. Nu există acoperire pentru rețelele de telefonie mobilă, dar turiștii pot folosi linia telefonică VoIP (prin internet).
Nu există televizoare în camere, dar sala de mese și salonul de lectură sunt dotate cu televizor.
Sunt amenajate rampe de acces între cabană, curte, terasă și sala de mese pentru persoanele care se deplasează în fotoliu rulant.
Turiștii beneficiază gratuit de acces la următoarele facilități:
 
■ SALA DE CONFERINȚE / BIBLIOTECA
Biblioteca Centrului de Studii a Fundației Dacica cuprinde aproximativ 3500 de volume de literatură științifică, de artă și beletristică și este dotată cu videoproiector, flipchart și internet prin satelit. Poate fi folosită ca sală de conferințe cu circa 30 de locuri, sală de activități practice, sală de audiții muzicale (CD player și pick-up), sală de jocuri de societate și sală de cinema.
 
■ SALON LECTURĂ / TV
Aici puteți savura un ceai din selecția noastră specială în timp ce citiți o carte sau urmăriți un program tv. Salonul este dotat cu canapea și fotolii confortabile și televizor SMART-TV 3D cu ecran mare.
 
■ TERASĂ
Sub pergola ce susține o viță-de-vie bătrână de 100 de ani vă puteți bucura de umbră și răcoare în zilele de vară pentru a lua masa sau a vă relaxa.
 
■ FOIȘOR
Foișorul situat în zona campingului, în imediata apropiere a bungalourilor și a bucătăriei este ideal pentru servirea mesei atât în zilele însorite cât și în cele ploioase.
 
■ CURTE
Pensiunea dispune de o curte cu iarbă de aproximativ 6000 mp unde se pot organiza jocuri sportive. Punem la dispoziția turiștilor mingi de volei și rachete de badminton.
 
■ HAMACOTECĂ
Un loc ideal de relaxare, cu multe hamace confortabile, suspendate sub o pergolă cu viță de vie și la umbra pomilor.
 
■ BARBEQUE
 Grătarul în aer liber este oricând disponibil pentru turiști.

Dotari

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Table Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt;
mso-para-margin:0mm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Pensiunea și campingul beneficiază de parcare gratuită, de conexiune wi-fi gratuită și de un calculator cu acces la internet pentru turiști. Nu există acoperire pentru rețelele de telefonie mobilă, dar turiștii pot folosi linia telefonică VoIP (prin internet).Nu există televizoare în camere, dar sala de mese și salonul de lectură sunt dotate cu televizor.Sunt amenajate rampe de acces între cabană, curte, terasă și sala de mese pentru persoanele care se deplasează în fotoliu rulant.Turiștii beneficiază gratuit de acces la următoarele facilități: ■ SALA DE CONFERINȚE / BIBLIOTECABiblioteca Centrului de Studii a Fundației Dacica cuprinde aproximativ 3500 de volume de literatură științifică, de artă și beletristică și este dotată cu videoproiector, flipchart și internet prin satelit. Poate fi folosită ca sală de conferințe cu circa 30 de locuri, sală de activități practice, sală de audiții muzicale (CD player și pick-up), sală de jocuri de societate și sală de cinema. ■ SALON LECTURĂ / TVAici puteți savura un ceai din selecția noastră specială în timp ce citiți o carte sau urmăriți un program tv. Salonul este dotat cu canapea și fotolii confortabile și televizor SMART-TV 3D cu ecran mare. ■ TERASĂSub pergola ce susține o viță-de-vie bătrână de 100 de ani vă puteți bucura de umbră și răcoare în zilele de vară pentru a lua masa sau a vă relaxa. ■ FOIȘORFoișorul situat în zona campingului, în imediata apropiere a bungalourilor și a bucătăriei este ideal pentru servirea mesei atât în zilele însorite cât și în cele ploioase. ■ CURTEPensiunea dispune de o curte cu iarbă de aproximativ 6000 mp unde se pot organiza jocuri sportive. Punem la dispoziția turiștilor mingi de volei și rachete de badminton. ■ HAMACOTECĂUn loc ideal de relaxare, cu multe hamace confortabile, suspendate sub o pergolă cu viță de vie și la umbra pomilor. ■ BARBEQUE Grătarul în aer liber este oricând disponibil pentru turiști.

Romanian