SERVIREA MESEI 

Pensiunea și campingul Dacica dispun de o bucătărie utilată la nivel profesional și de serviciile unor bucătărese profesioniste. Pensiunea noastră nu are restaurant; suntem intr-o zonă izolată și singurele persoane care mănâncă la noi sunt clienții pensiunii, de aceea nu avem cum să oferim meniuri à la carte. Meniul fiecărei zile va fi propus cu o zi înainte, va fi stabilit de comun acord cu clienții și va fi același pentru toată lumea, cu excepția persoanelor care sunt vegetariene, țin post sau vreun regim special, pentru care vom găti separat. Ne străduim să vă oferim cât mai multe produse ecologice, provenind din grădina și solarul pensiunii sau din gospodăriile sătenilor. Se poate lua masa în sala de mese sau pe cele 2 terase. Micul dejun se servește în regim de bufet, foarte bogat și variat (slănină și salamuri, multe din producția proprie, ouă fierte și ochiuri, cârnați prăjiți, cremvurști sau virșli, brânzeturi de la stână, măsline, zacuscă, salate, unt, gemuri, dulcețuri și siropuri de casă, miere, lapte de la vacile vecinilor noștri, iaurturi de tot felul, fulgi de cereale, mixuri de semințe, biscuiți, legume din grădina proprie, fructe, sucuri, cafea, ceai). Prânzul și cina le puteți compune din supă sau ciorbă, fel principal și desert.  Supele și ciorbele nu se servesc cu porția, ci la castron, așa încât fiecare își poate pune cât dorește. La toate mesele oferim din partea casei apă de izvor și țuică din producția proprie. Alte băuturi (bere, vin, cidru, mied, diverse sucuri) se pot achiziționa contra cost. Felurile de mâncare sunt din bucătăria tradițională românească, gătite în ziua în care sunt servite.

 

MIC DEJUN (bufet)30 lei / persoană
CIORBĂ / SUPĂ (la discreție) + smântână și ardei iute + pâine18 lei / porția
FEL PRINCIPAL + murături / salată + pâine35 lei / porția
DESERT7 lei / porția

Copiii sub 10 ani au gratuitate la servirea mesei (un copil de familie). Pentru al doilea copil sub 10 ani se va percepe 50% din tarifele de masă.

Copiii cu vârsta între 10 și 14 ani au 50% reducere la servirea mesei.

Copiii cu vârsta peste 14 ani plătesc tarif întreg.

Reducerile și gratuitățile se aplică în cazul familiilor cu copii. Pentru grupurile de copii tarifele sunt cele standard sau, în cazul unor cerințe speciale, se negociază un trarif personalizat.

GALERIE FOTO